[HIGHLIGHT] COLOURPOP STRAWBERRY COLLECTION

by Rissa Stellar
5822 views

[:en]Hello again!

Di bulan Agustus lalu, Colourpop merilis sebuah koleksi yang berisi produk-produk bernuansa stroberi. Baik dari Packaging, warna-warna, dan juga aroma. Hmmmm menarik ya! Kita lihat yuk produk-produknya apa aja yang masuk ke koleksi ini.

Berbeda dari koleksi UH-HUH HONEY yang Lippielust terima sebelumnya, Strawberry Collection ini produk-produknya jauh lebih banyak.

Di dalam koleksi ini ada:

  • Strawberry Shake 9-pan Palette $12
  • Strawberry N Cream Blush Stix Duo $14⁣ / set
  • Pressed Powder Blush $8 each
  • Jelly Much Shadows $8 each
  • Ultra Glossy Lips $7 each
  • So Fressa So Clean from Fourth Ray Beauty $24 / set

? SWATCHES

Untuk yang mau lihat swatchesnya, kalian bisa lihat di IGTV di bawah ini ya:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rissa • Lippielust.com (@lippielust) on

? STRAWBERRY SHAKE 9-PAN EYESHADOW PALETTE ($12)

Palette satu ini bernuansa vibrant pink yang cantik banget! Beberapa warnanya malah ada yang stain saking kuat banget pigmen warnanya.

Shades detail:

  • My Milkshake: vibrant berry pink – matte
  • Whipped: rosey pink with silver and pink sheen – metallic
  • Woke: baby pink – matte
  • Paper Straw: soft coral pink – matte
  • Take a Sip: vivid hot pink with pink and gold sparkle (stain) – metallic
  • Delish: icy pink – metallic
  • Berry Fine: bright peach with golden flip – metallic
  • Daiquiri: true red (stain) – matte
  • Shake It Up: mauvey berry – matte

Aku sempat upload look dari palette ini.

This palette brings bright, neon-y pink nuances that make me feel like living inside Enter the Void or the latest John Wick movie! ?

Finish Matte, Metallic

Shade Oranges/Corals, Reds, Pinks

Net Weight 9 x 1g (0.04 oz)

? STRAWBERRIES N CREAM BLUSH STIX DUO ($14)

Harga satuan dari Cream Blush & Lite Stix ini adalah $8.

Ini pertama kalinya aku cobain produk Blush Stix dari Colourpop. Produk Blush Stix ini punya formula creamy. Ada dua warna di dalam koleksi ini:

  • Blush Stix ’25/8′ (warm rose) – Get an instant flush with our easy-to-use, lightweight, hydrating blush stick. Glides on effortlessly and blends like a dream, just dab, blend, and glow! This warm rose is putting in overtime.

  • Lite Stix ‘Star Brite’ (icy white champagne) – Get an instant glow with our easy-to-use, lightweight, hydrating highlighter stick. Glides on effortlessly and blends like a dream, just dab, blend, and glow! I wish I may glow in this icy white champagne highlighter

Finish Crème

Net Weight 8.0 g (0.28 oz)

? PRESSED POWDER BLUSH ($8)

Selain itu, ada juga Pressed Powder Blush. Kayaknya cuma produk ini deh yang aku kurang suka packagingnya. Tulisan warna-warna dan deskripsi lain di stiker bawah produknya berwarna putih di atas pale pink, jadi gak terlalu jelas terbaca.

  • SHORTCAKE (vibrant midtone pink) – Brighten your complexion with the perfect natural flush of colour in a soft and buildable powder blush. You’ll look like the sweetest snack in this vibrant mid tone pink.
  • SEED YOU LATER (cool toned pink) – Brighten your complexion with the perfect natural flush of colour in a soft and buildable powder blush. It’s not a good-bye in this bright cool-toned pink.

Finish Matte

Net Weight 6.0g (0.21oz)

? JELLY MUCH SHADOW ($8)

Jelly Much Shadow by Colourpop ini terkenal karena pigmentasinya yang sangat intens. Selain itu, kita gak usah khawatir akan fallout atau creasing. Oh ya, Jelly Much Shadow ini terasa seperti Jelly (sesuai namanya), ketika diaplikasikan rasanya gak ‘berat’ di mata. Setelah settle, produk ini gak akan geser seharian.

Ada dua shades:

  • STRAWBERRY JAM (coppery tangerine with bright golden sheen) –  You’ll want an extra side of this coppery tangerine with bright golden sheen.

  • STRAWBERRY JELLY (vivid red coral with pink and gold pearl) – Can you handle this? We don’t think you’re ready for this vivid red coral with pink and gold pearl.

? ULTRA GLOSSY LIP ($7)

Hi-shine formula creates a see through glassy finish with a sheer tint of color. All shine, no shimmer. Enriched with jojoba oil to moisturize, nourish, and provide a cushiony feel for juicy, fuller-looking lips.

Ada dua shades Ultra Glossy Lip di dalam Strawberry Collection ini:

  • EASY BAKE (sheer strawberry pink). Berbeda dari warna di dalam botol, warna ini hampir mendekati clear ketika diaplikasikan.
  • BERRY GOOD (sheer pinky peach with gold pearl). Aku suka banget sama warna ini! Selain bikin bibir jadi keliatan lebih ‘sehat’, warna pink-nya cocok untuk yang memiliki warna bibir natural yang agak gelap.

Net Weight 3.0g (0.11oz)

? SO FRESA SO CLEAN ($24)

You’ll be feelin’ so fresh in this Fourth Ray Beauty x ColourPop skincare set. Features 2 brand new Fourth Ray Beauty essentials, Strawberry Milk and Strawberry Seed Facial Oil to prep and nourish skin and your fave strawberry Lippie Scrub will prep your lips for color and kisses.

Seperti koleksi UH-HUH HONEY, Strawberry Collection juga menggandeng dua produk Fourth Ray Beauty dan 1 Colourpop Lippie Scrub untuk Skin care set-nya. Jika kamu beli satuan, harga totalnya adalah $30. Isi dari So Fresa So Clean Skin Care set adalah:

  • STRAWBERRY SEED FACE OIL ($8)

Strawberry Seed Oil is known to comfort and moisturize for more supple skin. Rich in essential fatty acids, it works to supplement and soften skin.

Net Weight 0.50 fl.oz. | 14.80 ml.

  • STRAWBERRY FACE MILK ($14)

Berbeda dari Strawberry Seed Oil, Strawberry Face Milk ini terasa lebih ‘advance’ formulanya karena selain mengandung Strawberry Seed Oil, juga ada beberapa formula tambahan seperti: Almond Milk, Marshmallow, and Lotus Flower.

  • BY THE BUSHEL LIPPIE SCRUB ($8)

A gentle sugar lip scrub that exfoliates and conditions lips, pucker up! You’ll want this light pink scrub by the pound!

Strawberry Lippie Scrub ini punya aroma stroberi sedangkan untuk ingredients list-nya sendiri sama seperti lippie scrub lain, yaitu mengandung raw sugar, shea butter, cupuacu butter, sweet almond oil and jojoba oil.

Net Weight 15g (0.53oz)

Produk apa nih yang paling kamu suka dari produk ini? Share dong![:id]Hello again!

Di bulan Agustus lalu, Colourpop merilis sebuah koleksi yang berisi produk-produk bernuansa stroberi. Baik dari Packaging, warna-warna, dan juga aroma. Hmmmm menarik ya! Kita lihat yuk produk-produknya apa aja yang masuk ke koleksi ini.

Berbeda dari koleksi UH-HUH HONEY yang Lippielust terima sebelumnya, Strawberry Collection ini produk-produknya jauh lebih banyak.

Di dalam koleksi ini ada:

  • Strawberry Shake 9-pan Palette $12
  • Strawberry N Cream Blush Stix Duo $14⁣ / set
  • Pressed Powder Blush $8 each
  • Jelly Much Shadows $8 each
  • Ultra Glossy Lips $7 each
  • So Fressa So Clean from Fourth Ray Beauty $24 / set

? SWATCHES

Untuk yang mau lihat swatchesnya, kalian bisa lihat di IGTV di bawah ini ya:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rissa • Lippielust.com (@lippielust) on

? STRAWBERRY SHAKE 9-PAN EYESHADOW PALETTE ($12)

Palette satu ini bernuansa vibrant pink yang cantik banget! Beberapa warnanya malah ada yang stain saking kuat banget pigmen warnanya.

Shades detail:

  • My Milkshake: vibrant berry pink – matte
  • Whipped: rosey pink with silver and pink sheen – metallic
  • Woke: baby pink – matte
  • Paper Straw: soft coral pink – matte
  • Take a Sip: vivid hot pink with pink and gold sparkle (stain) – metallic
  • Delish: icy pink – metallic
  • Berry Fine: bright peach with golden flip – metallic
  • Daiquiri: true red (stain) – matte
  • Shake It Up: mauvey berry – matte

Aku sempat upload look dari palette ini.

This palette brings bright, neon-y pink nuances that make me feel like living inside Enter the Void or the latest John Wick movie! ?

Finish Matte, Metallic

Shade Oranges/Corals, Reds, Pinks

Net Weight 9 x 1g (0.04 oz)

? STRAWBERRIES N CREAM BLUSH STIX DUO ($14)

Harga satuan dari Cream Blush & Lite Stix ini adalah $8.

Ini pertama kalinya aku cobain produk Blush Stix dari Colourpop. Produk Blush Stix ini punya formula creamy. Ada dua warna di dalam koleksi ini:

  • Blush Stix ’25/8′ (warm rose) – Get an instant flush with our easy-to-use, lightweight, hydrating blush stick. Glides on effortlessly and blends like a dream, just dab, blend, and glow! This warm rose is putting in overtime.

  • Lite Stix ‘Star Brite’ (icy white champagne) – Get an instant glow with our easy-to-use, lightweight, hydrating highlighter stick. Glides on effortlessly and blends like a dream, just dab, blend, and glow! I wish I may glow in this icy white champagne highlighter

Finish Crème

Net Weight 8.0 g (0.28 oz)

? PRESSED POWDER BLUSH ($8)

Selain itu, ada juga Pressed Powder Blush. Kayaknya cuma produk ini deh yang aku kurang suka packagingnya. Tulisan warna-warna dan deskripsi lain di stiker bawah produknya berwarna putih di atas pale pink, jadi gak terlalu jelas terbaca.

  • SHORTCAKE (vibrant midtone pink) – Brighten your complexion with the perfect natural flush of colour in a soft and buildable powder blush. You’ll look like the sweetest snack in this vibrant mid tone pink.
  • SEED YOU LATER (cool toned pink) – Brighten your complexion with the perfect natural flush of colour in a soft and buildable powder blush. It’s not a good-bye in this bright cool-toned pink.

Finish Matte

Net Weight 6.0g (0.21oz)

? JELLY MUCH SHADOW ($8)

Jelly Much Shadow by Colourpop ini terkenal karena pigmentasinya yang sangat intens. Selain itu, kita gak usah khawatir akan fallout atau creasing. Oh ya, Jelly Much Shadow ini terasa seperti Jelly (sesuai namanya), ketika diaplikasikan rasanya gak ‘berat’ di mata. Setelah settle, produk ini gak akan geser seharian.

Ada dua shades:

  • STRAWBERRY JAM (coppery tangerine with bright golden sheen) –  You’ll want an extra side of this coppery tangerine with bright golden sheen.

  • STRAWBERRY JELLY (vivid red coral with pink and gold pearl) – Can you handle this? We don’t think you’re ready for this vivid red coral with pink and gold pearl.

? ULTRA GLOSSY LIP ($7)

Hi-shine formula creates a see through glassy finish with a sheer tint of color. All shine, no shimmer. Enriched with jojoba oil to moisturize, nourish, and provide a cushiony feel for juicy, fuller-looking lips.

Ada dua shades Ultra Glossy Lip di dalam Strawberry Collection ini:

  • EASY BAKE (sheer strawberry pink). Berbeda dari warna di dalam botol, warna ini hampir mendekati clear ketika diaplikasikan.
  • BERRY GOOD (sheer pinky peach with gold pearl). Aku suka banget sama warna ini! Selain bikin bibir jadi keliatan lebih ‘sehat’, warna pink-nya cocok untuk yang memiliki warna bibir natural yang agak gelap.

Net Weight 3.0g (0.11oz)

? SO FRESA SO CLEAN ($24)

You’ll be feelin’ so fresh in this Fourth Ray Beauty x ColourPop skincare set. Features 2 brand new Fourth Ray Beauty essentials, Strawberry Milk and Strawberry Seed Facial Oil to prep and nourish skin and your fave strawberry Lippie Scrub will prep your lips for color and kisses.

Seperti koleksi UH-HUH HONEY, Strawberry Collection juga menggandeng dua produk Fourth Ray Beauty dan 1 Colourpop Lippie Scrub untuk Skin care set-nya. Jika kamu beli satuan, harga totalnya adalah $30. Isi dari So Fresa So Clean Skin Care set adalah:

  • STRAWBERRY SEED FACE OIL ($8)

Strawberry Seed Oil is known to comfort and moisturize for more supple skin. Rich in essential fatty acids, it works to supplement and soften skin.

Net Weight 0.50 fl.oz. | 14.80 ml.

  • STRAWBERRY FACE MILK ($14)

Berbeda dari Strawberry Seed Oil, Strawberry Face Milk ini terasa lebih ‘advance’ formulanya karena selain mengandung Strawberry Seed Oil, juga ada beberapa formula tambahan seperti: Almond Milk, Marshmallow, and Lotus Flower.

  • BY THE BUSHEL LIPPIE SCRUB ($8)

A gentle sugar lip scrub that exfoliates and conditions lips, pucker up! You’ll want this light pink scrub by the pound!

Strawberry Lippie Scrub ini punya aroma stroberi sedangkan untuk ingredients list-nya sendiri sama seperti lippie scrub lain, yaitu mengandung raw sugar, shea butter, cupuacu butter, sweet almond oil and jojoba oil.

Net Weight 15g (0.53oz)

Produk apa nih yang paling kamu suka dari produk ini? Share dong![:]

More Reviews You'll Love