[Mini Review] BLP Beauty – By Lizzie Parra Petite & Mini Lip Coat Set & Face Powder

by Rissa Stellar
Published: Last Updated on 21600 views

Feel a little bit too much with the original size of BLP Lip Coats?

Need to carry all of your Lip Coats while traveling?

Say No More!

(Lah, jadi kayak iklan hahaha)

The point is, untuk kalian para pecinta BLP Beauty Lip Coat, saat ini BLP Beauty punya Petite dan Mini LipCoat Set dan juga produk baru namanya Face Powder!

Petite & Mini Lip Coat

PETITE LIPCOAT SET (4 x 1,3gr):

A limited-edition set of Peppermint Pink, Persimmon Pie, Maple Waffle and Bloody Mary in small size that you can take from day to night, from the office straight to the party

MINI LIPCOAT SET (4 x 1,3gr):

A limited-edition set of Butter Fudge, Lavender Cream, Burnt Cinnamon and Pumpkin Sorbet in small size that you can easily bring anywhere, to create any lip look at ease.

BLP Beauty gak merubah apapun termasuk formula dan lainnya, terkecuali isi bersih (1,3gr). Kalau regular size-nya Lip Coat harganya 129,000, Mini dan Petite Set ini dibanderol seharga 329,000 (atau sekitar 82,250 rupiah satuannya). You can save up to 165,000.

Petite dan Mini Set ini cocok banget untuk dibawa-bawa karena ukurannya yang relatif kecil. Relatif kecil’ karena sebenernya gak kecil-kecil amat (menurutku). So are you buying the set or stick with the regular ones?

Face Powder

Penyegaran diantara warna-warna pink, mint, dan putih dalam identitas BLP Beauty: Face Powders-nya pakai warna beige! Cantik banget sih menurutku. Simple, elegan, dan juga ukurannya gak terlalu gede. Di bagian dalemnya ada lid atau penutup bedak yang berjaring, dan juga udah ada powder puff-nya juga.

Walaupun bukan translucent powder, Face Powder dari BLP ini gak akan merubah warna foundation / BB Cream kamu. Fungsinya sendiri adalah untuk meratakan warna kulit wajah kalau dipakai tanpa foundieBB Cream atau untuk nge-set foundie / BB Cream dibawahnya.

Yang paling aku suka adalah partikel bedaknya yang sangat sangat lembut! Tapi, aku lebih suka untuk mengaplikasikannya pakai powder brush dan cuma pakai powder puff bawaannya untuk nge-set full coverage foundation.

Face Powder by BLP Beauty punya 2 shades:

  • LIGHT BEIGE

It effortlessly complements light to medium skin tone, almost like translucent powder, making the face visibly radiant.

  • MEDIUM BEIGE

In darker beige tones, it suits medium to dark skin tone at ease, making your complexion more even and refreshed.

So, would you try this product?

Also, I wanna say, Happy 2nd Birthday, BLP Beauty!

Thank you for always inspiring me (and all of us!) God Speed!

Affiliate Link:

More Reviews You'll Love

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.